2016. július 26., kedd

X. Mentálcsavar tábor - amikor azért is kimész egy napra

Kedveseim, most ne számítsatok nagy beszámolóra. Sajnos csak egy napra tudtunk kimenni a Tiszalúcon megrendezett X. Mentálcsavar táborra, de mi azért is kimentünk! Na, nem dacból, hanem, mert nem akartuk kihagyni, így félig-meddig megoldottuk a táborozást :)

Az elmondások alapján egyébként jól sikerült :D Mi szombaton érkeztünk olyan 9 óra környékén, mert eltévedtünk kicsit. Nem is mi lennénk, ugye? Ide is autóval indultunk, de ne gondold, hogy nem mentünk át sok-sok kalandon... Zombi kutyák, életveszélyes hidak, őrült gyalogosok és még annál is őrültebb sofőrök próbáltak letéríteni minket az útról, de nem hagytuk! Egyszóval odaértünk reggelre, azt inkább nem is mondom, mikor indultunk...  Nem lacafacáztunk (atya úr isten, hogy kell ezt leírni xD), egyből neki láttunk a játéknak. Akarom mondani a karakteralkotásnak, mert egy eddig általunk nem ismert rpg-re jelentkeztünk.

*dobpergés*
Star Wars edge of Empire


Szerencsére, ez nem gátolt abban, hogy egy jót játszunk, mert a mesélőnkkel már hamarabb egyeztettünk a szabályokról, fontos tudnivalókról. Ezúton is köszönjük Moonwish kitartó munkáját és a belénk fektetett türelmet és bizalmat! :D És kellett is a felzárkóztatás, mert eléggé egyedi rendszerrel dolgozik ez a játék,saját kockák és a többi. Arról nem is beszélve, hogy sajnos magyar fordítása egyelőre nincsen. Ám, ahogy mondtam, jót játszottunk! Ishiduval és két másik űr-rosszfiúval indultunk el kalandozni a Csillagok Háborúja hatalmas világában. Aki szereti ezt az univerzumot és érti az angol szöveget, annak csak ajánlani tudom, mi sem most játszottunk ezzel utoljára.

Szeretnék a táborról is néhány szót említeni, de sajnos tényleg nem voltunk ott még egy napig sem, azt az időt meg leginkább játékkal töltöttük, de a hangulat így is átjött. Remélem, jövőre már nem áll semmi az utunkba, hogy rendesen részt vegyünk benne. Szavak helyett beszéljenek inkább a képek, melyeket legprofibb fotósunk, Warp lőtt a nap során. Köszönjük Warp ezeket a mesterműveket! *-* <3

lesd meg az MCS facebook oldalát









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése